EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
50jr Alphen

Nieuws & Actualiteiten

TupAke Media 2015©Alle rechten voorbehouden

Home.Nieuws.Rubrieken.Archief.Over TV-Maluku.Contact.Links.

Alphen aan de Rijn 50 jaar

15 juli t/m 18 juli 2015

Viering 50 jaar Molukse wijk Alphen aan den Rijn

 

De Alphense Molukse wijk bestaat dit jaar 50 jaar en willen we dit vieren met alle Alphenaren. De viering vindt plaats in de Molukse wijk in Alphen aan den Rijn. Het grote podium zal worden geplaatst in de Dennenlaan. Vele grote Nederlandse- en Molukse artiesten zullen tijdens deze feestweek van 15 juli tot en met 18 juli komen optreden.

 

Onder anderen Evita, Daisy van Lingen (the voice of Holland) en de winnaars van de The Voice of Holland O'Gene zullen acte de préséance geven. Ook binnen de Molukse scene bekende topbands zoals Bad Habit, Remmen Los, Danjil en Gazooth zullen de pannen van het dak spelen. Het geheel wordt gecompleteerd door tal van geweldige DJ's.

 

Naast het podium is er een buiten Pasar Malam met kraampjes, een foodcorner met heerlijk Indisch en Molukse maaltijden, sport & spel voor de jeugd en zullen de drankjes niet ontbreken waarbij men keuze heeft uit fris tot en met champagne. De 1e en 2e generatie Molukkers zullen speciaal in het zonnetje worden gezet. Zij hebben ervoor gezorgd dat de 3e en 4e generatie Molukkers zich hebben geïntegreerd in de Nederlandse samenleving. De organisatie is in handen van Stichting Sama Sama.  

 

Steun

 

Wij zoeken nog volop financiële steun voor dit mooie doel. We willen namelijk alle Alphenaren en omliggende gemeenten uitnodigen om dit 50 jarig bestaan van de Molukse wijk met ons te vieren. Hiervoor zoeken wij nog financiële steun.

 

Bent u een bedrijf of kent u bedrijven die ons willen steunen, kunt u mailen met info@sama2.nl. Voor meer informatie over het evenement en sponsoring vindt u op www.sama2.nl

 

Wij hebben er ontzettend veel zin in. We hopen dat u allemaal aanwezig bent.

 

Kraam huren?

Wilt u uw mooie spullen, lekkere producten of uw diensten verkopen tijdens onze viering van 50 jaar Molukse wijk Alphen aan den Rijn? Dat kan! >klik hier

De Molukse wijk in aanbouw in 1964, in 1965 officieel in gebruik genomen

Video/Smartphone - aangeleverd door organisatie

Stichting Sama Sama

 

Programma >Klik hier