EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kwaku

Nieuws & Actualiteiten

TupAke Media 2015©Alle rechten voorbehouden

Home.Nieuws.Rubrieken.Archief.Over TV-Maluku.Contact.Links.

Kwaku Festival - Molukse dag

 

30 Juli 2016

 

Het is dit jaar precies 65 jaar geleden dat de eerste groep Molukkers aankwam in Nederland. Daarom organiseert het Kwaku Summer Festival in samenwerking met Tifa Magazine en TV-Maluku een Molukse dag op het grootste multiculturele festival in Nederland.

 

Bij een festival hoort natuurlijk stands. Wil je ook een stand of met een kraam (uitsluitend) Molukse artikelen verkopen?

Neem dan contact met ons op

via: +31 6 19837159 kraam@kwakusummerfestival.nl

 

Op 30 juli 2016 kunnen bezoekers van het Kwaku Summer Festival op een feestelijke manier kennis maken met de Molukse cultuur. Bezoekers kunnen genieten van eten uit de Molukken.

 

Traditionele Molukse kleding wordt getoond tijdens een modeshow. Ook worden er traditionele dansen opgevoerd. Verder treden er bekende Molukse artiesten op.

 

Het festival trekt jaarlijks tussen de 200.000 en 300.000 bezoekers.

 

 

 

Tifa Magazine

Op zaterdag 30 juli 2016 tijdens de Molukse dag van het Kwaku Summer Festival komen er onder meer optredens van Somethin’Fresh, Otis Hats en Oceanikz. Overige artiesten nog niet bekend c.q. geprogrammeerd.

 

Naast een aantal live acts presenteert het Kwaku festival op zaterdag 30 juli ook culturele Molukse dans en muziekgroepen. Welke artiesten en culturele groepen er verder zullen optreden houden we nog een klein beetje geheim, maar het zal een line-up worden om van te smullen.

 

Bands/Artiesten kunnen zich aanmelden via:

tvmaluku@gmail.com Biografie en link naar Audio/Video bij de aanmelding meesturen. Wij kunnen niet alle bands van een reactie voorzien.

Wij nemen enkel contact op met de bands/artiesten die evt. de mogelijkheid krijgen om tijdens het Festival op te treden. Overige Bands/Artiesten houden wij in file.

 

Videoreportage Kwaku Festival / Molukse dag

30 juli 2016

 

>Klik hier