EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Lain Bantu Lain

Nieuws & Actualiteiten

TupAke Media 2015©Alle rechten voorbehouden

Home.Nieuws.Rubrieken.Archief.Over TV-Maluku.Contact.Links.

Met uw/jouw komst steunden we samen Njonja Soumokil,

onze broeders en zusters op de Molukken en het nieuwe bestuur & vrijwilligers van Jajasan Batu Tjapeu.

 

Team Benefiet Lain bantu Lain !!

In het avondprogramma traden de volgende artriesten belangeloos op: The Moni Percussion, Chanelsy & Gianelli ft Abraham Laisina, Onni, Anis Teterissa, Bubur M, DJ Melvin en Gerson & Friends.

Aanvang 20.00 uur tot 01.00 uur. Entree € 15,- / Voorverkoop € 10,–

Jajasan Batu Tjapeu - Lain bantu Lain

 

Op zaterdag 24 oktober 2015 vond de benefiet Lain Bantu Lain plaats in Jajasan Batu Tjapeu. Die dag stondvolledig in het teken van elkaar helpen geld in te zamelen voor een goed doel op de Molukken alswel voor het voortbestaan en de komende actiiviteiten van Jajasan Batu Tjapeu.

 

In het middagprogramma kwam gastspreker Njonja Soumokil-Taniwel, weduwe van de geëxecuteerde president mr. dr. Chr. R.S. Soumokil, ons vertellen over haar strijd voor de RMS en over haar morele en financiële steun aan de politieke gevangenen en hun gezinnen op de Molukken. Na haar lezing ging ds M. Tahitu voor in Diah Tanah air.

 

Njonja Soumokil werdfeestelijk onthaald door menarigroep Tjili Padi en de Tifagroep Barneveld. Barisan Barneveld en Huizen namen de vlagceremonie, zoals altijd, weer voor hun rekening. Zaal open om 14.00 uur. Entree: gratis.

Ontvangst Njonja Soumokil om 15.00 uur.