EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Nachtradio Krimpen

Nieuws & Actualiteiten

TupAke Media 2015©Alle rechten voorbehouden

Home.Nieuws.Rubrieken.Archief.Over TV-Maluku.Contact.Links.

Evenement nacht 9/10 juni: ‘Nachtradio voor de Molukse Kerk Krimpen aan den IJssel’

In de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 juni organiseert Stichting Molukse Kerken nachtradio bij RTV Krimpenerwaard te Bergambacht. Tijdens deze nacht (van 00:00 tot 08.00 uur) zullen diverse presentatoren 8 uur aaneen radio verzorgen. Een radionacht met als doel het werven van fondsen voor het renovatieproject van de Molukse Kerk in Krimpen aan den IJssel.   A la 3FM Serious Request kunnen de luisteraars in ruil voor een donatie een verzoeknummer aanvragen.

Hoe te doneren en je verzoeknummer indienen? Dat kan via bijgevoegde link

http://www.whydonate.nl/jgm-nachtradio-voor-de-molukse-kerk-in-krimpen-ad-ijssel/event/

In het omschrijvingsveld kun je de titel van je verzoeknummer kwijt, alsmede je naam en woonplaats.

Mochten er teveel verzoekjes binnen komen om binnen de 8 uur te draaien dan behoudt  de redactie zich het recht voor om te loten.

 

Maar er is meer te beluisteren deze nacht. Zo is er de Top 25 Maluku Music Holland die geheel door de luisteraars zal worden samengesteld. Middels bijgevoegde link kan een ieder zijn Top 3 doorgeven. Op basis van alle inzendingen zal de Top 25  worden samengesteld. Stemmen kan tot en met  5 juni (24:00 uur). Gedurende de nacht zullen we  de Top 25 integraal uitzenden.

Hoe je Top 3 in te zenden? Dat kan via bijgevoegde link

https://goo.gl/forms/qHfFq9z8YREXKTL82

De redactie richt zich ook op interviews met sportlieden/muzikanten en aandacht voor o.a. Moluks literair leven, kookkunst, lifestyle, de zomeragenda Molukse evenementen en semi akoestische live optredens. De uitzending kan live bijgewoond worden.

 

 

RTV Krimpenerwaard is landelijk via hun website te beluisteren middels stream: klik op de button ‘Luister live’.  In de ether via 106.6 MHz. In Bergambacht, Ammerstol en Schoonhoven (Ziggo) 102,9 MHz en Berkenwoude, Lekkerkerk, Vlist, Krimpen aan den Lek, Stolwijk en Haastrecht (Rekam) 98,3 MHz. Telefoon studio: 0182 - 890182

 

 

 

 

Klik ook op deze link > Omroep Zuidplas