EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Titane Seminar

Nieuws & Actualiteiten

TupAke Media 2015©Alle rechten voorbehouden

Home.Nieuws.Rubrieken.Archief.Over TV-Maluku.Contact.Links.

Seminar: ‘Nootmuskaatplan op de Molukken: Inclusieve groei door sociaal ondernemen’

 

‘Nootmuskaatplan op de Molukken: Inclusieve groei door sociaal ondernemen’ thema seminar van Stichting TitanE en Netwerk Kamboti op 27 februari 2016.

 

Stichting TitanE is een landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor ‘Duurzame ontwikkeling & Armoedebestrijding’ op de Molukken. TitanE betekent brug. Vanaf 2000 houdt TitanE zich bezig met non-profit activiteiten - met als doel een bijdrage te leveren aan de armoedebestrijding. De Millenniumdoelstellingen worden hierbij als richtsnoer gehanteerd.

 

TitanE werkt samen met dertien Molukse zelforganisaties die gezamenlijk twintig particuliere initiatieven op het terrein van ontwikkelingssamenwerking op de Molukken ontplooien, gebundeld in het Kamboti-programma. Samen vormen zij het Landelijk Netwerk Kamboti van TitanE.

 

Op zaterdag 27 februari 2016 organiseren TitanE en Netwerk Kamboti in het Moluks Kerkelijk Centrum (MKC), Oud Wulfseweg 1 te Houten een seminar dat in het teken staat van het thema ‘Nootmuskaatplan op de Molukken: Inclusieve groei door sociaal ondernemen’. Centraal in het seminar staan de activiteiten van Stichting TitanE rondom het Nootmuskaatplan op de Molukken.

 

Sinds 2010 ondersteunt TitanE de economische ontwikkeling in de agrarische sector (platteland) op de Molukken, waarbij de ontwikkeling van de nootmuskaatteelt voorop staat. De nootmuskaatteelt vormt van oudsher de kern van de economie op de Molukken - met de nootmuskaatboeren als zelfstandige ondernemers.

 

Save the date!

Het seminar ‘Nootmuskaatplan op de Molukken: Inclusieve groei door sociaal ondernemen’, te houden op 27 februari 2016 in het MKC te Houten, vangt om 09:30 uur aan en duurt tot 18:00 uur. Reserveert u alvast de datum van 27 februari 2016 in uw agenda: de uitnodiging, het inschrijfformulier en het definitieve programma volgen in week 4.

Voor meer informatie over het seminar kunt u terecht bij Eduard Rahakbauw:

Tel.: +316 20 53 84 59

E-mail: titaneseminar27022016@gmail.com

Wij hopen op 27 februari 2016 op uw komst in het MKC te Houten te mogen rekenen!    >Meer informatie