EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Treasures of Maluku

Nieuws & Actualiteiten

TupAke Media 2015©Alle rechten voorbehouden

Home.Nieuws.Rubrieken.Archief.Over TV-Maluku.Contact.Links.

Treasures of Maluku

Treasures of Maluku zijn schatten uit de Molukken die dreigen te verdwijnen door de afwezigheid van een afzetmarkt en een startkrediet voor kleine producenten.

 

Ons doel is om deze schatten te bewaken door tegen een eerlijke prijs typisch Molukse producten af te nemen. Met schatten bedoelen wij muziekinstrumenten, verschillende kunst en foodproducten met een bijzonder verhaal. Denk hierbij aan sagu voor het maken van Papeda, Tifa's, ikat-weefproducten, sempe-sempe, uniek houtsnijwerk en nog veel meer.

 

Wij werken onder de vleugels van stichting TitanE, een ervaren vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor duurzame ontwikkeling en armoedebestrijding op de Molukken.

 

Deze schatten willen we gaan aanbieden in een webshop. Voordat deze webshop officieel geopend wordt willen wij een grote eerste partij met producten inkopen van onze partners op de Molukken.

 

 

Treasures of Maluku bestaat uit een team van vrijwilligers.

 

Bezoek ons op www.facebook.com/treasuresofmaluku

en voor andere projecten van TitanE.  Zie www.titane.nl

 

Voor de campagnepagina zie https://www.onepercentclub.com/nl/#!/projects/treasures-of-maluku

 

 

Om dit project te kunnen financieren starten we op donderdag 1 oktober  met een crowdfundingcampagne op het platform 1%Club.

 

Met Treasures of Maluku stimuleren we de lokale economie in verschillende steden en dorpen van de Indonesische provincie Molukken. Dit doen we door direct oude ambachtelijke producten af te nemen van kleine producenten tegen een eerlijke prijs. Deze schatten bieden we vervolgens aan in een webshop (in ontwikkeling).  >Meer info