EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Over TV-Maluku

Nieuws & Actualiteiten

TupAke Media 2015©Alle rechten voorbehouden

Home.Nieuws.Rubrieken.Archief.Over TV-Maluku.Contact.Links.

Over TV-Maluku

Doelstelling

TV-Maluku bestaat uit een groep van vrijwilligers die

zich ten doel stelt Nieuws & Actualiteiten die zich afspelen binnen de Molukse gemeenschap kenbaar te maken middels één centraal media portaal.

 

Dit doel wordt bereikt door het onderhouden van het contact met de verschillende disciplines binnen de diverse Molukse wijken.

 

Op het internet zijn veel Molukse stichtingen te vinden met o.a. nieuws en/of aankondigingen van evenementen gerelateerd aan sport, cultuur, culinair, benefiet, kerkelijk, geschiedenis, zoveel jarig bestaan van de wijk, etc.

 

Nieuws en dergelijke vanuit de Molukse gemeenschap is voor iedereen sneller te vinden op één centrale plek. Doelstelling van TV-Maluku is om niet enkel tekst te publiceren maar ook de bijbehorende beeldfragmenten (o.a. interviews).

 

Aangeleverde nieuws en actualiteiten worden vervolgens door de redactie van TV-Maluku, na goedkeuring, gepubliceerd op de website.

 

TV-Maluku is medio april 2015 gestart met de activiteiten; op vrijwillige basis (non-profit).

 

Missie & Visie

Missie is om uiteindelijk als stichting, ingeschreven bij KvK,

de doelstelling te realiseren; afhankelijk van de populariteit van TV-Maluku in de breedste zin van het woord.

 

Als stichting kan TV-Maluku dan op zoek gaan naar giften, sponsoren en donateurs. De mogelijkheden om de doelstelling na te streven en de activiteiten voort te zetten worden dan vergroot.

 

TV-Maluku publiceert aangeleverde nieuws m.b.t. Moluks Sociaal-Culturele activiteiten en Moluks historische achtergrond. TV-Maluku is politiek neutraal. TV-Maluku

maakt ook geen onderscheid op grond van godsdienst en/of ras/huidskleur.

 

TV-Maluku fungeert enkel als media kanaal.

 

Vrijwilligers gezocht.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers vanuit de verschillende Molukse regio’s (wijken) die ons kunnen ondersteunen. Voor het verkrijgen van vrijblijvende informatie over de taakinhoud e.d. kan je het e-mailformulier gebruiken voor het invullen van je gegevens (naam/e-mailadres).

 

Klik hier