EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Wilfred Kols

Nieuws & Actualiteiten

TupAke Media 2015©Alle rechten voorbehouden

Home.Nieuws.Rubrieken.Archief.Over TV-Maluku.Contact.Links.

„In de gevangenis heb ik mijn beste tijd gehad. Terroristen, Molukse kapers/strijders/activisten  waren mijn helden, maar ik heb daar een andere Held gekregen.”

Na zijn definitieve vrijlating van 4 jaren in de gevangenis in 2006 volgde een lang hersteltraject. Nu waarschuwt hij anderen voor het gevaar van drank, drugs en het afglijden richting criminaliteit.

Wilfred gelooft dat Lukas 4:18 zijn levensroeping is.

Lukas 4:18 “God heeft mij gestuurd om aan arme mensen het goede nieuws te vertellen. Om tegen gevangenen te zeggen dat ze weer vrij zijn, om blinden te vertellen dat ze weer zullen zien, om mensen die het moeilijk hebben te helpen.”

Wilfred bezoekt in Nederland gevangenen. “Ik veroordeel niemand, ik zie ze gewoon als mens, weet je. Ik accepteer ze. Dat is mijn insteek in een gesprek en vooral om nieuwe hoop te laten zien.”

Hij is van plan om bezoekwerk voor de gevangen op te gaan zetten in Indonesië. Wilfred wil zich ook richten op hun gezinnen. “Die hebben het zeker zo moeilijk. Hijzelf is vader van twee kinderen. Samen met zijn vrouw weten zij dat de rol in het gezin belangrijk is voor de toekomst van hun kinderen. De aandacht voor de gezinnen is van belang zodat het beeld van de vaderfiguur en echtgenoot kan worden hersteld en proces van vergeving kan plaatsvinden.

Wilfred zal 26 oktober 2016 enkele gevangenissen in Jakarta, Bandung en Ambon bezoeken om zijn verhaal en visie te delen. Om de missie in Indonesië te realiseren, hopen wij op uw financiële ondersteuning. Dit zal geheel gebruikt worden voor deze missie. Zoals de gevangenisbezoeken, met name de Molukse gevangenen, de bezoeken aan het gezin, het inkopen van toiletartikelen, etenswaren, Indonesische Bijbels en boeken van o.a. Nicky Cruz, David Wilkerson en Sonny Arguizoni. Hierdoor krijgt de gevangene het vertrouwen in het werk en het Evangelie van Jezus Christus.  

Door uw financiële gift zegent u een gevangene die fysiek nog gevangen zit maar in zijn hart vrijgemaakt kan worden door de kracht van het Evangelie.

 

U kunt een financiële gift overmaken op rekeningnummer :          

NL67 INGB0793 371805  t.n.v. W.C.B. KOLS o.v.v. mission Prison 2016 Indonesië
  

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, bel gerust met ons op 06/82615250 of email naar wilfredpassion@live.nl. 

 

                                        Gods zegen,
                                        Wilfred Kols
      Pastor Victory Outreach Amersfoort

                Tel. mobiel: 06-82615250

      

 

 

 

Promo Mission Prison                     Zie ook Promo Clip >Klik hier

>Klik hier voor de poster

Molukse ouderen werkgroep Tilburg, Sukarela werkgroep en Mission Prison organiseert.

 

Op zaterdag 1 oktober 20:00

Malam Ramah Tamah Maluku

in Pohon Sagu te Tilburg.

 

Met medewerking van:

BOA o.l.v. Willy Manusama

DJ Funkadalex

the Q's featuring Julian Souisa, Ashton de Queljoe, Tosca Ayal, Rosa Laijan, Eliando Hatumena, Riza Pattikawa, Micha Nanlohy, Rilana Palyama

Tifa groep Den Bosch

PowaBeatz international featuring Rilana Palyama, Jos Ralahalu, Joop Patti, Jay MC Checka

Francis Parr

 

Molukse keuken

 

Entree 10 euro

 

>Klik hier - Promo Clip

Klik hier voor de movie

 

Mission Prison Final Full Movie 2016